Hotel za pse

Hotel za pse „Karly“, otvoren je 1989. godine i jedan je od najstarijih na ovim područjima. Oboružani iskustvom i konstantnim prihvačanjem i primjenom novih trendova nastojimo vašim ljubimcima osigurati najbolje uvjete na obostrano zadovoljstvo.

 • Hotel za pse PET

  Hotel je smješten je u novozagrebačkom naselju Horvati u oazi zelenila i mira, udaljen svega 15-ak kilometara od Zagreba. Objekt u kojemu su smješteni psi izgrađen je po najnovijim standardima , prozračan , u dubokoj hladovini horvaćanske šume ,a zimi u potpunosti grijan. Svaki pas može ulaziti i izlaziti u vlastiti ograđeni prostor veličine 50 m2 kada to želi , a još najmanje tri puta dnevno psi idu u vanjski ograđeni prostor od 2000m2 na igru i druženje.

 • Hotel za pse PET

  Unutarnji prostor sastoji se od 16 prostorija, svaka veličine 6 m2 sa vlastitim grijanjem ( radijator) i izlazom u vanjski ograđeni dio veličine 50 m2. Vaši su ljubimci potpuno zaštićeni i bez bojazni od ozljeda koje im mogu nanijeti drugi psi. Pod stalnim su nadzorom kako tijekom dana za vrijeme igre i šetnje te noću. Naime, u istom dvorištu je i naša kuća tako da nikada nisu sami i bez kontrole.
  Postoji mogućnost i čuvanja pasa u kućnoj atmosferi što znači da će vaš ljubimac boraviti sa nama u kući te osjetiti sigurnost i atmosferu kao u vlastitom domu. Ovaj oblik smještaja namijenjen je za pse manjeg rasta i stare pse kako bi im se osigurala najbolja moguća njega.

 • Hotel za pse PET

  O vašim se ljubimcima brinemo u skladu sa njihovim potrebama i vašim posebnim željama. Prije dolaska u Hotel psi moraju biti cijepljeni protiv bjesnoće i zaraznih bolesti te zaštićeni od vanjskih nametnika.Zaštita zdravlje i higijena vašeg najboljeg prijatelja na prvom su mjestu.
  U našem Hotelu zaposlene su visoko educirane i kvalificirane osobe sa osjećajem za vašeg ljubimca.

  Dođite sa svojom psećom pratnjom i uvjerite se sami!
  Samo najbolje za Vašeg najboljeg prijatelja!